fbpx

Cinema Cartoon’s viert 45ste verjaardag

Hiep hiep hoera! Cinema Cartoon’s blaast 45 kaarsjes uit. Om deze mijlpaal te vieren, plannen we een feestweek vol leuke evenementen. Neem een kijkje in ons programma, noteer de data in je agenda en vier met ons mee!

Vrijdag 22 september

  • 20u15: We beginnen met een knaller van een avant-première in aanwezigheid van Stef Aerts! Bekijk als een van de eersten ‘Wil’, de nieuwste film van Tim Mielants, met een topcast met onder andere Stef Aerts, Matteo Simoni, Kevin Janssens en Koen De Bouw.

Zondag 24 september

  • Vanaf 9u30: Schuif aan bij een feestelijk filmontbijt in Bar Kino gevolgd door een filmvertoning. We trakteren op een glas cava of fruitsap. Je kan kiezen tussen de films ‘Le Syndrome des Amours Passées‘, ‘Anatomie d’une chute‘ en ‘Il Colibrì‘.
  • 13u-17u: Scoor een gratis poster van je favoriete film op onze posterbeurs. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, maar wees er op tijd bij zodat je de pareltjes niet misloopt!

Dinsdag 26 september

  • 20u: De jobstudenten van Cinema Cartoon’s stemden hun all time favorite film. De keuze viel op  ‘Call Me By Your Name’. De studenten zullen samen met theater manager Hans Dyck de film inleiden.

Woensdag 27 september

  • 20u: Pedro kijkt Pedro – Kijk samen met Pedro Elias naar een van zijn favoriete films van Pedro Almodóvar, ‘La Piel que Habito‘, voorafgegaan door zijn nieuwste kortfilm ‘Strange Way of Life‘.

Donderdag 28 september

  • 20u: Trek je meest extravagante outfit aan voor een levendige belevenisvertoning van ‘The Rocky Horror Picture Show‘, ingeleid door een fenomenale combinatie van drag en burlesque door de bevallige verschijningen van Meglo Mania, Veronika Deneuve, Jen Dur en Monsieur Moyenne.

Zaterdag 30 september

  • 21u tot in de vroege uurtjes: Tom Barmans ‘Any Way The Wind Blows‘ is een film die Cartoon’s nauw aan het hart ligt. Niet alleen werkte de regisseur ooit achter de schermen van onze bioscoop, maar je zal ook Erik Kloeck herkennen, de eerste uitbater van onze cinema die een grote rol in de film kreeg. Na de film volgt een – nu al gegarandeerd memorabele – slotparty in Bar Kino.