Sweat

Sylwia is een populaire fitnessinstructeur en influencer die door middel van haar Instagramaccount honderduizende fans weet te bereiken. Ze is doorheen de jaren een meester geworden in het cultiveren van haar imago als fitnessgoeroe, maar dat heeft een keerzijde. Sylwia heeft geen noemenswaardig sociaal leven en op romantisch vlak is het muisstil. Haar holle bestaan zorgt er ook voor dat ze het op emotioneel vlak niet makkelijk heeft. Wanneer de discrepantie tussen haar publieke en persoonlijke imago te groot wordt, bereikt Sylwia een breekpunt.

Met Sweat levert Magnus von Horn een rake commentaar op het bestaan van een celebrity in de late jaren '10 van de 21ste eeuw. Zo vond ook de verzamelde pers toen de film het Canneslabel meekreeg in het bizarre 2020. Meest van al is Sweat de film van revelatie Magdalena Kole?nik, die een ongelooflijke vertolking neerzet als de feilloze maar gepijnigde socialmediaster.

PERS

"The most intense look at a social media-obsessed loner since Eighth Grade." - IndieWire

"Sharp, perceptive, and ultimately ruthless when it comes to life under the yoke of social media." - ★★★★ The Independent

Trailer
Regisseur: Magnus von Horn
Speelduur: 100 min
Taal:
Ondertiteling:
Releasedatum: 2021-07-28
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Vanaf maandag 03/10 kan je het nieuwe programma raadplegen.