Herself

Sandra slaagt erin zichzelf en haar twee jonge dochters te bevrijden uit de handen van haar hebberige, gewelddadige echtgenoot. Ze wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat haar kinderen in een gezonde en veilige omgeving kunnen opgroeien. Wanneer blijkt dat ze niet moet rekenen op hulp van de bevoegde overheidsinstanties, beslist ze om het heft in eigen handen te nemen. Ze zal het huis zelf wel bouwen! Geen sinecure, gezien haar bescheiden inkomen, maar met de hulp van enkele vrienden kom je al een heel eind.

Toen 'Herself' in 2020 op het Sundance Film Festival debuteerde, was de internationale pers duidelijk onder de indruk. De ster van het verhaal is Clare Dunne, die niet alleen het verhaal aanbracht, maar ook de hoofdrol op zich neemt. Voor regisseur Phillyda Lloyd is het ook een flinke koerswijziging. Tegenover haar vorige films, 'Mamma mia' en 'The Iron Lady', bevindt familiedrama 'Herself' zich in een heel ander straatje.

PERS

"Gestures of spontaneous kindness shown by near-strangers can be most moving - something Lloyd understands." - Variety

"There?s a strong basis of originality here, and the warmth and good nature of the movie carries it along." - ★★★★ The Guardian

Trailer
Regisseur: Phyllida Lloyd
Speelduur: 97 min
Taal:
Ondertiteling:
Releasedatum: 2021-09-22
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen