Bad Luck Banging Or Loony Porn

Als Gouden Beerwinnaar op het filmfestival van Berlijn, is 'Bad Luck Banging or Loony Porn' een van de meest spraakmakende Europese films van het jaar. Regisseur Radu Jude legt de obsceniteit van de hedendaagse Roemeense maatschappij bloot en neemt daarbij alles behalve het blad voor de mond. Radu Jude besloot overigens het filmen niet uit te stellen voor de pandemie, wat ervoor zorgt dat de film een unieke tijdscapsule is van deze vreemde tijden.

'Bad Luck Banging or Loony Porn' vertelt het verhaal van Emi, een lerares wiens sekstape op het internet wordt gelekt. Haar carrière, haar reputatie en al haar relaties komen op de helling te staan wanneer haar omgeving ongemeen hard is voor haar. De ouders van de schoolkinderen eisen dat Emi verantwoording aflegt, maar zij staat niet toe dat haar lot wordt beslecht door een opgedraaide volksjury die maar wat graag de eerste de beste zondebok aan het kruis nagelt.

PERS

"een scherpe, rauwe kijk op hypocrisie" - ★★★ De Morgen

"It's a wholly inventive and amusing film that crashes societal norms against one another with sharp humour and navigates its politics with real bite and imaginatio" - Little White Lies.

Trailer
Regisseur: Radu Jude
Speelduur: 91 min
Taal: EN / FR / RO / RU / CS
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2021-12-15
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen