fbpx

Nobody Has to Know

De Belgische regisseur en hoofdacteur Bouli Lanners navigeert zelfverzekerd door een verhaal van geheimen, spijt en verlangen. Een stralend optreden van Michelle Fairley (bij velen bekend als Catelyn Stark uit 'Game of Thrones') maakt 'Nobody Has to Know' tot een integere en ontroerende vertelling. De prachtige beelden van de Schotse natuur (blanke stranden, antracietgrijze gebergtes en woeste wateren) zorgen voor het perfecte tikkeltje melancholie.

De ruige Belgische landarbeider Phil is verkast naar een verwaaid maar wondermooi Schots eiland. Boerendochter Millie woont al haar hele leven op het afgelegen stukje Schotland, maar haar eilandgenoten vinden haar koel en afstandelijk. Wanneer Phil tijdelijk aan geheugenverlies lijdt na een plotse beroerte, probeert Millie samen met hem de puzzel van zijn herinneringen te leggen en introduceert ze ook een stukje over hun geheime liefdesrelatie.

PERS

"Dit is een eerlijk melodrama zonder meligheid, over het moment in het leven waarop het tijd wordt om nodeloze voorzichtigheid overboord te gooien." - ★★★ De Morgen

Trailer
Regisseur: Bouli Lanners
Speelduur: 99 min
Taal: EN
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2022-03-23
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Vanaf maandag 05/06 kan je het nieuwe programma raadplegen.