Kaartverkoop + prijzen

Online verkoop

Je bestelt of reserveert je kaarten voor films in Cartoon’s en Lumière door op de desbetreffende film te klikken en de vertoningstijd te selecteren. De kaarten kan je meteen afrekenen via ons online betaalplatform en vervolgens thuis worden geprint of gedownload op de smartphone. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hier gidsen we je erdoor.

Verkoop aan de kassa

De kassa opent een halfuur voor aanvang van de film. Aan de kassa is het mogelijk om met de Sport & Culture Pass van Sodexo en Edenred te betalen.

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Aan de kassa kun je cadeaubonnen kopen ter waarde van een standaardkaartje van €9,5. De bonnen kunnen tegen elke film en op eender welke dag ingewisseld worden. Bonnen gekocht na 16 oktober 2019 kunnen ook online gebruikt worden. De cadeaubonnen zijn één jaar geldig.

Ook de tienrittenkaarten zijn natuurlijk een erg leuk cadeau voor de echte cinefiel. Voor € 75 koopt u een pas waarmee de gelukkige 10 keer naar de film kan. Deze pas kan hij/zij ook gebruiken voor vrienden of familie. Bovendien is de pas ook online te gebruiken. De tienrittenkaart is zes maanden geldig.  

Speelt vandaag

Geen vertoningen in Cinema Cartoon's

Geen vertoningen in Cinema Cartoon's

Geen vertoningen in Cinema Cartoon's