fbpx

Live podcast Disney Klassiekers + Turning Red

In zijn podcast Disney Klassiekers besprak filmjournalist Robin Broos elke keer een klassieke Disneyfilm, in chronologische volgorde van verschijnen. Binnenkort lanceert hij een tweede seizoen over... Pixar! De eerste aflevering gaat over 'Toy Story' uit 1995, de eerste computergeanimeerde langspeelfilm ooit. De opname gebeurt in Cinema Cartoon's, met maar liefst drie centrale gasten: Jeroen Van Zwol (Zwoltopia), Kawtar Ehlalouch (MNM) en Lieven Van Gils (VRT NWS). En ook jij kan erbij zijn!

Om 14 uur start de live opname, gevolgd door een pauze met Pixar-drankjes in onze Bar Kino. Aansluitend kan je met hetzelfde ticket 'Turning Red' op het grote scherm bekijken. Een bijzondere ervaring, want de laatste Pixar-film kreeg geen bioscooprelease.

'Turning Red' gaat over Mei Lee, een zelfverzekerde, nerdy 13-jarige die een balans probeert te vinden tussen een plichtsgetrouwe dochter zijn en de chaotische puberteit. Haar overbeschermende moeder Ming is nooit ver uit de buurt. En tot overmaat van ramp verandert ze ook nog eens in een grote rode panda als ze zichzelf te veel opwindt!

Bovendien krijgt iedereen een leuke goodiebag, met daarin enkele gratis weetjes. Want net dat is wat je van Disney Klassiekers kan verwachten!

"Sympathiek project" - Koning Filip van België

Robin Broos werd gereleased in 1984. Zijn kennis van film(muziek) deelt hij op de radio in het Klara-programma The Original Soundtrack, en in het gelijknamige boek.

Meer over de podcast op disneyklassiekers.be

Trailer
Speelduur: 100 min
Taal:
Ondertiteling:
Releasedatum: 2022-03-16
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen