fbpx

Holy Rosita (Q&A Wannes Destoop en Fara vzw)

Fara vzw luistert, informeert en begeleidt vrouwen, koppels en hun omgeving die tijdens hun zwangerschap met een moeilijke beslissing geconfronteerd worden. De organisatie was betrokken bij het maken van de film en las het script na. Fara vzw gaat na de film in gesprek met en regisseur Wannes Destoop, actrice Daphne Agten en Hilde Organe van het project ?Hecht? van Adem VZW.

Rosita is een goedlachse, graag geziene vrouw met een vurige kinderwens. De mensen rond haar vinden dat onverantwoord omdat ze amper voor zichzelf kan zorgen. Magda, haar beste vriendin, steun en toeverlaat, gelooft niet dat Rosita in staat is moeder te zijn. Wanneer Rosita toch zwanger wordt, besluit ze het verborgen te houden voor de buitenwereld.

Een hoopvol, hartverwarmend verhaal, over moeders en kinderen. Over kwetsbare zielen, die door de maatschappij als buitenbeentjes worden bestempeld maar die ook recht hebben op geluk. ?Holy Rosita? is een oproep om zorg te dragen voor elkaar, in een maatschappij waar individualisme primeert.

Trailer
Regisseur: Wannes Destoop
Speelduur: 90 min
Taal: NL
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2024-02-14
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen