fbpx

Love Lies Bleeding (Cut)

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Deze “Thelma & Louise’ on steroids”, geregisseerd door Rose Glass (‘Saint Maud’), is een excentrieke, romantische thriller over verlangen, obsessie en de Amerikaanse droom.


Bar Cut is een begrip in Antwerpen. In 2022 ging de zaak van start als “een safe space voor vrouwen” en groeide al snel uit tot een safe space voor de hele Queer gemeenschap.

De bar is gelegen op een steenworp van Cartoon’s en zo de ideale locatie om te verzamelen voor een onvergetelijke film avond. Ga jij mee naar een Cut-film met de Cut-bar? Drinks vanaf 17u.

In hun bekende no-nonsens stijl gaan uitbaters Kenza en Aranka nadien in gesprek met Hans van Cartoon’s over queer cinema en het belang van safe spaces in de stad. Introductie op de film om 20u.

Trailer
Regisseur: Rose Glass
Speelduur: 104 min
Taal: EN
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2024-06-26
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Woensdag 26/06